Select Page

 

Dear friends!

 

We are waiting for better times to announce 2021 MM festival.

Until then, we are preparing a different treat:

 

ḾysticMountainRetreat

 

@ Baške Oštarije, Velebit, 18.-22.11-2020., 

 

an even more intimate gathering full of fullness as Mystic Mountain always it. The retreat will be held in Croatian, if you don’t speak Croatian and still want to come, send us a message.
 
*******************
 

Dragi prijatelji, ove jeseni vraćamo se na Velebit!

 

Dear friends!

 

We are waiting for better times to announce 2021 MM festival.

Until then, we are preparing a different treat:

 

Ḿystic Mountain Retreat

 

@ Baške Oštarije, Velebit, 18.-22.11-2020., 

 

an even more intimate gathering full of fullness as Mystic Mountain always it. The retreat will be held in Croatian, if you don’t speak Croatian and still want to come, send us a message.

*******************  

Dragi prijatelji, ove jeseni vraćamo se na Velebit!

Dragi naši, dišete li? Udahnite duboko. Jeste li osjetili svježinu jesenskog zraka kako vam gricka unutrasnjost nosnica? 🙂 Ah, da. Došlo je i to vrijeme. Jesen, hladnije vrijeme, povlačenje unutar četiri zida, introspekcija, dekica, grijanje i probavljanje svega što smo tijekom ljeta doživjeli i osjetili. Ludo ljeto je iza nas, još luđa godina. Prošli smo i preživjeli vrlo intenzivne stvari. Nekoga su pogodile više, nekoga manje, nekome se možda ništa nije primijenilo.

Kako god bilo, u kojoj god fazi se trenutno nalazili i kako se god osjećali, mi vam želimo pružiti utočište, ljubav, poligon za igru i nadgradnju, mjesto za kreativno izražavanje i slobodno ispoljavanje svih nataloženih osjećaja koji samo čuče i čekaju svoju slobodu.

Pozivamo vas na Mystic Mountain Retreat koji će se odvijati u zagrljaju najčarobnije planine Velebit koja će nam svojom mističnom energijom pokazati put iscjeljenja, ljubavi, igre i radosti.

Zaštićeni i izazvani njezinom snagom imat ćete priliku preporoditi se i potpuno uživati u sadržaju koji vam pripremamo. Uđite u svijet mašte ili duboko u sebe kroz vilinski vođene plesne meditacije, umirite svoj um kroz Osho meditacije, uronite u svoje biće uz ugodno i smirujuće vodstvo, osvijestite svoje tijelo kroz pokret, suočite se sa svojim granicama i premostite ih na blag način, poklonite si masažu, osjetite peckanje đumbira na svojoj koži, istražujte šumu i planinu hodajući brojnim stazama… i puno više.

Dođite, opustite se, otpustite sva moranja i sve brige, vratite se svom dahu, osluhnite svoje srce i prepustite se trenutku.

Upoznajte nove ljude, smijte se, zezajte se, shvatite koliko je jednostavno samo biti i živjeti. Kad si dopustimo.

Naša udobna i moderna planinska koliba naš čeka da nas prigrli svojom toplinom i pruži nam prostor za igru.

Vidimo se!
Iva, Petra, Kora, Romana & Darko

Program:

🌲 4-dnevni seminar Tri principa by Darko Pribeg
🌲 Radionica, ples 5 ritmova by Romana Soldo
🌲 Ecstatic spirit dance by Iva Solarević Jeličić
🌲 Osho meditacije by Kora
🌲 Sportski treninzi i trčanje po velebitskim obroncima by Petra Matić
🌲 Individualne masaže by Kora
🌲 Planinarske ture
🌲 Tulumi… i naravno
🌲 Odlična mjuza

Dane obično provodimo u kući i vani, u šetnjama i planinarenjima, ako ste smješteni u hostelu ili apartmanu tamo ćete najvjerojatnije samo spavati. Programe birate kako vam dođe, bit će napravljen raspored za svaki dan.

Kada: srijeda 18.11. do nedjelja 22.11., dolazak u prijepodnevnim satima, odlazak u poslijepodnevnim; podsjetnik: srijeda je po novom praznik, što znači, dugi vikend obavezan 😉

Gdje: Baške Oštarije, udobna moderna planinska kuća Mons Albius

Cijena (Uključuje program retreata. Smještaj, hranu i put plaćate odvojeno):
🌲 800kn za prvih 5 prijava
🌲 1000kn za iduće 5 prijava
🌲 1200kn za idućih 10 prijava

Prijave na 0915048086 ili na info@mysticmountainfestival.com. Prilikom prijave uplaćujete polog od 500kn, na taj način osiguravate svoje mjesto na retreatu. Polog je nepovratan osim u slučaju da se nađe zamjena za vaše mjesto. Ako ćemo zbog više sile morati otkazati događaj, dobivate povrat cijelog pologa.

Broj mjesta na retreatu ograničen je na 20.

Smještaj: smješteni možete biti u
🌲 kući (cijena 650kn / 4 noćenja, dvokrevetne sobe s bračnim i razdvojenim krevetima)
🌲 apartmanu (400kn / 4 noćenja, apartman za 4 osobe)
🌲 hostelu (340kn / 4 noćenja, četverokrevetne sobe)

Hrana: možete jesti u hostelu Baške Oštarije, hrana je kvalitetna, obroci tipa variva i gulaša oko 35kn ili možete sami u dogovoru s ostalima kuhati u kući/apartmanu. Doručak i užine možete ponijeti i ostaviti u kući gdje po želji svi zajedno jedemo.

Prijevoz: raspoređujemo se po autima, ako se slučajno desi da dolazite iz manjeg grada, a nemate vlastiti auto, možemo vas pokupiti u Gospiću.

Za sva pitanja, tu smo.

Kako je to izgledalo prošlih godina: